Thursday, September 27, 2018

Les claus del canvi climàtic libro .pdf Antonio Madridejos


Descargar PDF Leer en línea



Grans nevades a Buenos Aires i Johanesburg (Sud-àfrica); onades de calor a Itàlia, Grècia i Croàcia; pluges torrencials a la Xina; ciclons tropicals més destructors que mai... Tot s'atribueix al canvi climàtic, però el temps és intrínsecament variable: el canvi climàtic és quelcom molt més complex i perillós. A Les claus del canvi climàtic, Antonio Madridejos ens desvela les darreres teories al respecte i els efectes de l'escalfament de la Terra al món i a Catalunya.

Com diu l'autor: «Si no cessen aviat les emissions industrials responsables d'aquest efecte hivernacle, les temperatures seguiran augmentant fins a nivells impensables. Potser és massa tard per intentar canviar el nostre món, però estem a temps d'evitar el desastre.»

Antonio Madridejos (Barcelona, 1965) és filòleg i periodista, especialista en ciència, tecnologia i medi ambient. Treballa a El Periódico de Catalunya, on des del 1997 és el responsable de l'àrea de ciència. Des de la seva feina ha cobert alguns dels grans esdeveniments científics i ambientals de l'última dècada, com ara la seqüenciació del genoma humà, els avenços en la carrera espacial o els grans desastres de.
[PDF y ePub] Les claus del canvi climàtic Descargar (libros) en pdf
libro gratis Les claus del canvi climàtic
Les claus del canvi climàtic libro Antonio Madridejos
Les claus del canvi climàtic - PDF eBooks Online Free Download

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.